fbpx

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst je bestelde artikel(en) retour sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen en/of passen. Artikelen met een zegel mogen niet uit de verpakking gehaald worden (zoals bijvoorbeeld oorbellen in verband met hygiëne). Indien het zegel is verbroken kan de bestelling niet retour gestuurd worden.

Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst een mail aan info@tsieraadje.nl met als onderwerp ‘retour’. Vermeld in deze mail je naam, bestelnummer en het artikel. Ook zouden wij graag de reden van het retourneren van je vernemen. Je ontvangt van ons een bevestiging. De artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van onze retour bevestiging verzonden zijn, anders vervalt het recht op retourneren.

Je dient de complete bestelling, uiteraard in goede staat terug te sturen aan ’t Sieraadje, Voorstraat 144-A, 1931 AP, Egmond aan Zee. Zorg dat de zending goed wordt verpakt om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen. Je kunt het artikel alleen terug sturen als het compleet is, niet beschadigd en in de originele staat en verpakking. Je dient het pakketje voldoende te frankeren en te versturen. Wij adviseren je het artikel aangetekend te versturen. ’t Sieraadje is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Het terug te betalen bedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retour artikelen aan je overgemaakt, exclusief de verzendkosten. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen, deze worden niet door ons vergoed.

Let op! Artikelen die je in de sale hebt gekocht of artikelen die speciaal voor je zijn gemaakt of aangepast kunnen niet retour gestuurd worden.